Autobedrijf van der Ploeg B.V.

De werkplaats en showroom zijn open

Subaru COVID-19

Fysieke showroom zijn weer open
De corona-maatregelen zijn aangepast: onze showrooms en werkplaats zijn open. Voor wie liever online een Subaru zoekt: met SubaruStore.nl, de grootste online Subaru-showroom van Europa is een prima alternatief beschikbaar. 

Deze online showroom is 24/7 geopend. U kunt er kijken, kopen en afspraken maken, bijvoorbeeld voor een proefrit. Ook kunt u er een indicatie ontvangen van de inruilwaarde van uw huidige auto en een offerte opvragen. Toch liever rechtstreeks contact? Dat kan via e-mail en telefoon.

Proefrit aan huis
Thuis horen wat de mogelijkheden zijn? Dat kan. Wij verzorgen graag een proefrit aan huis, zoals wij u ook telefonisch of via e-mail over de beschikbare demo-, Approved Used of nieuwe modellen kunnen informeren.

Breng- en haalservice 
Onderhoud blijft belangrijk, zelfs als u even iets minder rijdt. Plan daarom uw APK, servicebeurt of reparatie tijdig in. Zo weet u dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen of te halen voor een bezoek aan de werkplaats, dan kunt u in overleg met ons de alternatieven doornemen, bijvoorbeeld het halen en brengen van uw auto. Neem daarvoor contact op met ons.

Maatregelen in de werkplaats
Het spreekt voor zich dat de Subaru-organisatie maatregelen heeft getroffen tijdens deze lockdown-periode. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarbij de adviezen van autoriteiten en het RIVM. In bepaalde gevallen zullen de genomen maatregelen consequenties hebben voor onze manier van werken. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Als uitgangspunt gelden de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij werken met in acht name van de volgende regels:

o Onze medewerkers zijn goed op de hoogte hoe verspreiding van het coronavirus kan worden voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona;
o Medewerkers wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen;
o Stuurwiel, stoel en versnellingspook worden met speciale hoezen afgedekt;
o Raakvlakken en sleutels van uw auto worden na de werkzaamheden ontsmet;
o Wij voeren extra schoonmaakrondes uit bij bijvoorbeeld de PIN-automaat, de toiletten en de deurklinken;
o Bent u verkouden of hoest u? Dan vragen wij u uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt;
o Hebt u de afgelopen 14 dagen een risicogebied bezocht en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon, ook dan willen wij u vragen om de afspraak te verplaatsen;

Uw bezoek aan de werkplaats

Bij een bezoek aan de werkplaats, graag de volgende zaken in ogenschouw nemen:
o Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
o Draag een mondkapje;
o Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog;
o Betaal zo veel mogelijk contactloos;
o Leg uw autosleutels op de balie, overhandig ze niet direct aan onze medewerkers;
o Wij schudden tijdelijk geen hand;
o Kantoren en/of de werkplaats niet betreden tenzij het strikt noodzakelijk is.

Lees meer

Vervang tijdig uw interieurfilter
Tijd voor de bandenwissel
Riskeer geen boeten: APK keuring blijft verplicht
 
Beeld: Stuurwiel, stoel en versnellingspook worden met speciale hoezen afgedekt