Autobedrijf van der Ploeg B.V.

Forester e-BOXER

  • vanaf

    € 52.995

     

  • verbruik

    8,1 l/100 km

    Gecombineerd

De Subaru Forester e-BOXER in de media

Lees hier onafhankelijke test reviews. De Nederlandse vakpers heeft de eer om vaak als eersten in de nieuwe Subaru-modellen te rijden. Vol trots delen wij de onafhankelijke reviews & video's met u.


NRC

"De hybride Subaru is een grenzeloos capabel sieraad der beschaving"

Het NRC stuurde journalist Bas van Putten op pad met de volledig nieuwe Forester met hybridetechniek. Zijn recensie kan je hier lezen.

NRC Subaru e-BOXER Forester


RTL Autowereld

 


ANWB Auto


TopGear Magazine

"Karakterbak"

"Heb je vandaag al een Subaru-rijder bedankt? Niet? Doe dat dan gauw eens even, en realiseer je hoe belangrijk het is dat er automerken blijven bestaan die er niet precies dezelfde standaard receptuur op nahouden als alle andere."

Lees verder in TopGear Magazine editie Januari 2020


Autovisie


Autoblog

Subaru introduceert schone Forester met schone prijs

Als er één merk in Nederland het traditioneel lastig heeft, is het Subaru wel. Het merk is niet bezig om de laatste paar CO2’s er theoretisch af te schaven in de WLTP cyclus.

Lees verder op Autoblog


Carros

Zoals het magazine zelf aangeeft: het magazine met auto's met karakter. Carros heeft een rijimpressie met de Subaru Forester e-BOXER gepubliceerd in #7-2019

Eigenzinnig

Het Japanse merk Suaru is eigenzinnig en houdt het liefst vast aan zijn eigen overtuigingen. Tot voor kort was hybride-aandrijving er niet één van. Maar daar komt het bedrijf nu snel op terug.

Tekst: Erik Kouwehoven

Lees verder in Carros #7-2019 

Lees verder op de website van Carros


Algemeen Dagblad

Algemeen Dagblad Subaru e-BOXER Forester

Algemeen Dagblad: "Ook Subaru ontkomt niet aan hybride aandrijving"

Subaru maakt zich op voor elektrificatie van zijn modellen. De eerste stap in die richting zijn de e-BOXER-uitvoeringen van de Subaru XV en de Forester. Het Algemeen Dagblad stuurde journalist Erik Kouwenhoven op pad met de volledig nieuwe Forester met hybridetechniek.

Lees verder


AMT

De Subaru Forester e-BOXER, welke eind dit jaar bij de dealer staat, is voorzien van hybridetechnologie. AMT, een op autotechniek gericht maandblad, schreef er een leerzaam artikel over na een uitgebreide kennismaking op een Oostenrijkse testbaan.

Lees verder


Auto Review

Voorzichtige e-entree
Ruim voordat Subaru zijn eerste geëlektrificeerde productiemodellen in Genève toonde, gingen wij alvast een (kort) blokje om met de geheel nieuwe Forester e-BOXER.
Tekst: Igor Stuifzand

Subaru gaat volledig elektrische auto’s bouwen. Dat heeft een ingenieur van het Japanse merk ons toevertrouwd tijdens een top secret ontmoeting op een verlaten anti-slipterrein in de winterse omgeving van Wenen. Maar deze ontboezeming is niet de reden waarom we naar de Oostenrijkse hoofdstad zijn afgereisd.

Lees verder


Arts en Auto

De volledig nieuwe generatie van de Forester is een hybride. Een primeur voor Subaru.

Het kleine Japanse merk Subaru kent – ook onder Arts en Auto- lezers – heel trouwe rijders. Wie eenmaal is gevallen voor Subaru's ‘eigenwijze’ karakter, wil niet anders meer. Het zeer hoge kwaliteitsniveau en daarmee een lang en betrouwbaar autoleven dragen bij aan die merkentrouw. De compleet nieuwe Forester is wederom een echte Subaru: mét opvallende nieuwe elementen.

Lees verder in Arts en Auto #12


Autowereld.com

Eerste review Subaru Forester e-BOXER (2019)

‘Never change a winning team’, moet Subaru hebben gedacht. Of althans, het Japanse equivalent daarvan. Want op het eerste gezicht lijkt de vijfde generatie Forester als twee druppels water op zijn voorganger.

Lees verder